Vitaal vergaderen? Kom bij Vitaplaza!

 

 

Op onze locatie aan de Wethouder van Eschstraat 175 in Oss worden verschillende ruimtes aangeboden voor vergaderingen en workshops. Bij deze ruimte zijn verschillende faciliteiten inbegrepen. Lees hiervoor verder... 

 

Kom jij jouw activiteit bij ons organiseren?

Meerdere opties

Vergaderruimte

Een vitale vergaderruimte bevordert productiviteit en creativiteit door een stimulerende omgeving te bieden. Heldere kleuren en natuurlijke elementen, zoals planten, dragen bij aan een energieke sfeer. Ergonomisch meubilair zorgt voor comfort en voorkomt vermoeidheid tijdens lange vergaderingen. Moderne technologie, zoals videoconferentiesystemen en interactieve displays, maakt samenwerking efficiënt en naadloos. Goede ventilatie en voldoende daglicht zorgen voor een frisse, inspirerende ruimte waarin deelnemers optimaal kunnen presteren.
 

Workshopruimte

Onze vitale workshopruimte stimuleert actieve deelname en creatief denken door flexibele opstelling. De ruimte is gevuld met tools zoals whiteboards en hulpmiddelen, die deelnemers aanmoedigen om ideeën te visualiseren en uit te wisselen. Activerende, verplaatsbare zitplekken, tafels en ruimtes maken het eenvoudig om snel van opstelling te veranderen en samen te werken in verschillende groepsformaties. Deze elementen samen creëren een ruimte waarin deelnemers zich vrij voelen om te experimenteren en nieuwe ideeën te ontwikkelen.

Gespreksruimte

Onze gespreksruimte is ontworpen om open en vertrouwelijke communicatie te bevorderen. De inrichting is warm en uitnodigend, met comfortabele zitplekken die deelnemers op hun gemak stellen en face-to-face interactie stimuleren. De ruimte is bijna helemaal geluiddicht, wat zorgt voor privacy tijdens gesprekken. 
 

Kantoorruimte

Een vitale kleine kantoorruimte is efficiënt ingericht om lekker te kunnen werken. Koffie, afwasmachine, vergaderplekken en planten zijn aanwezig ondanks de beperkte ruimte. Wanneer je klaar bent met werken kun je komen fitnessen of kun je mee komen doen aan een yogales. In een groep of lekker alleen! 
 

Eén locatie met alle faciliteiten...

Zoals je ziet video hiernaast kun je gebruik maken van een centrale ruimte met plek voor 12 mensen. Aan deze centrale ruimte liggen meerdere kleinere ruimtes, ookwel breakout rooms genoemd. Zo kun je in subgroepen terugtrekken en aan de slag gaan. 

Het belang van een vitale werkvloer is enorm. Kom daarom een keer een activiteit verzorgen bij Vitaplaza! 

Voor jouw perfecte bijeenkomst...

  • Parkeerplek voor alle gegadigden op één minuut loopafstand
  • Bruikbare technologie als digitale flipover, televisiescherm en presentatiescherm
  • Een grote tafel met stopcontacten en een presentatieluik waardoor je tussen de deelnemers kunt staan
  • Toiletten, keuken (incl. magnatron en koelkast), bonenkoffie en wifi verbinding
  • De mogelijkheid om lunch te bestellen via onze horecapartners in de straat of aansluitend bij Bregje te dineren.
  • De mogelijkheid om vrij te sporten bij Vitaplaza vitaal leven (tegenover) of een georganiseerde sportles of yogales aan te vragen

Tarieven

Kantoorruimte is €50,- 

Workhopruimte €100,-

Vergaderruimte is €100,-

Gespreksruimte is €50,- 

U kunt via Milton@vitaplaza.nl een afspraak maken voor een van de bovenstaande opties.

Kantoorruimte is €100,- 

Workhopruimte €200,-

Vergaderruimte is €200,-

Gespreksruimte is €100,- 

U kunt via Milton@vitaplaza.nl een afspraak maken voor een van de bovenstaande opties.

Interesseformulier

"Vitaplaza heeft ons afgelopen jaren naar volle tevredenheid ondersteunt in het proces van bewustwording onder de medewerkers van het belang van hun eigen vitaliteit en gezondheid. Vervolgens hebben wij met hen ook een vitaliteitsprogramma kunnen implementeren wat hanteerbaar blijft voor nu en de toekomst. Ze zijn enthousiast, kundig en maken maatwerk voor de organisatie."

Rösler Benelux B.V.

R. van Herpen-Reijers, HR Manager
"Samen met Vitaplaza heeft Pivot Park een vitaliteitsprogramma ontwikkelt voor onze community leden. In dit programma is het is voor ons belangrijk dat de juiste content wordt aangeboden die bij onze doelgroep past. Door de fijne samenwerking konden wij deze content snel en flexibel aanpassen wanneer dit nodig was."

PivotPark

Adinda van Eijk, community manager
"Wij hadden een goed, leuk en gevarieerd programma met veel verschillende content. Dit maakte het mogelijk dat iedereen binnen onze organisatie kon deelnemen. We hadden veel positieve reacties."

VOS Logistics

Ivonne van Dijk, HR-officer
"De laatste jaren hebben we in samenwerking met Vitaplaza diverse projecten doorlopen aangaande vitaliteit; een zeer prettige samenwerking. Diverse studenten van HAN|Sportkunde hebben ons op het goede spoor gezet dat vitaliteit méér is dan alleen dat dagelijks stukje fruit, maar een manier van leven en werken! We zijn op de goede weg!"

Baaijens Metaal

Geert Baaijens, Eigenaar
"Mooi sportcentrum met deskundige begeleiding."

Kringloop bedrijf Oss

Jos Canton, Eigenaar
TOP